Terugbetalingsbeleid

Wat u moet weten voordat u een plant bij ons koopt:

Planten zijn levende wezens en hebben een goede omgeving en verzorging nodig.

Het is onze taak om de gezondste en mooiste plant(en) voor u te kiezen.

Wij garanderen dat al onze planten op het moment van verkoop in gezonde conditie zijn, vrij van zichtbare plagen en ziekten. Zodra een plant aan u is geleverd, valt dit buiten onze controle en kunnen wij niet verantwoordelijk zijn, maar wij helpen u graag bij de verzorging van uw planten.

Onthoud dat de frequentie van water geven en de juiste verzorgingsroutine variëren afhankelijk van temperatuur, luchtcirculatie, licht en vochtigheid in een ruimte. Onderzoek de verzorging van uw plant voordat u bestelt.

Alle planten moeten acclimatiseren na levering en tijdens grote seizoenswisselingen. Sommige onderste bladeren kunnen geel of bruin worden en de plant kan tijdens deze periodes wat bladeren laten vallen.

Zorg ervoor dat uw plant niet in de buurt van warmte- of AC-bronnen staat. Het is het beste om gedurende de seizoenen een constante kamertemperatuur aan te houden en de verwarming of airconditioning niet uit te schakelen wanneer u op reis bent.

Bezoek onze tips and tricks pagina voor verzorgingstips

Retourbeleid

Wij garanderen onze planten voor een periode van 10 dagen na levering, mits de planten niet uit de originele pot en substraat zijn gehaald. Deze 10 dagen garantie dekt u ook tegen ongedierte, schimmel of andere ziekten op alle planten die bij ons verkocht worden.

Wij vergoeden geen schade die als redelijke transportstress wordt beschouwd, bijvoorbeeld:

  • Kleine vouwen of scheurtjes in bladeren
  • Een relatief klein verlies aan blad in vergelijking met de grootte van de plant.
  • Bruin geworden witte plekken op bonte planten door verzending.

Gedurende minimaal 10 dagen na ontvangst mogen de wortels niet worden verstoord en mag de plant niet worden geknipt. Als u zich hier niet aan houdt, vervalt onze garantie.

Als u niet tevreden bent met uw bestelling vragen wij u vriendelijk om binnen 10 dagen na levering contact met ons op te nemen via info@plantlovers.eu en afbeeldingen van de plant te verstrekken.
U dient de plant in de originele substraatpot en verpakking naar ons terug te sturen voor een volledige terugbetaling.

 

  • We accepteren geen retourzendingen van planten in onvoldoende verpakking zoals enveloppen of dozen die te klein zijn voor de plant.
  • Wij verzoeken u vriendelijk de planten zorgvuldig te verpakken voor de retourzending.
  • Wij behouden ons het recht voor om de geschiktheid van de verzorging te bepalen alvorens een retourzending en/of terugbetaling toe te staan.
  • Restituties en/of vervangingen worden naar eigen inzicht gegeven.
  •  


    Wij zijn niet verantwoordelijk voor wisselkoersschommelingen. Onze verkoopprijzen zijn in euro's en dat geldt ook voor onze terugbetalingen.